Meditativ morgenstund


Det er lørdag og her er et Un-edited foto fra dagens morgentur.
Igen var jeg nødt til at stoppe op og stå i vejkanten. Indånde den klare frostluft, høre stilheden, nyde synet, mærke den friske dag gry og i et stille øjeblik glædes over moderjords skønhed og glemme dagligdagens pligter og bekymringer.
Det var en kort her-og-nu reminder om, at ikke mange planer er så faste, at der ikke er tid til et øjebliks pause og nydelse.
Det er den pauses glæde og friskhed jeg bærer med mig ind i en nydelsesfuld weekend.
God weekend!

Reklamer

About Livsstil | K.bos

Livsstil er en samling øjeblikke af livets indhold - et livs laboratorium. Det er fotokunstneren K. Bos, der står bag samlingen med både tekst og foto. Kit har boet i Sydøst asien, Mellemøsten og flere steder i Europa, men bor og arbejder nu i Danmark. Her udforsker og nyder hun en enkel og afslappet livsstil og veje til velvære i livet. Hun er uddannet coach, underviser og auditør og har de sidste ti år arbejdet som konsulent og underviser. Samlingen er ment som en inspirationskilde til livsnydelse.
%d bloggers like this: