Livs visdom

Boganmeldelse

Oprah Winfrey er en markant medie person som man næsten ikke kan undgå at have en eller anden form for kendskab til og dermed også en holdning til.
For mit vedkommende, har jeg stor respekt for hendes stærke overlevelses evne og jeg ser hende som et værdigt forbillede, fordi hun har formået at være stærk på trods af modgang og nu er en markant, magtfuld og succesring kvinde.

Hun har i 2014 (udgivet på dansk i 2016) skrevet bogen “Hvad jeg ved med sikkerhed”
Den har jeg læst, reflekteret over og læst igen og nu står den i min reol som et opslagsværk, klar til at blive taget i brug, når jeg mangler en moden kvindes vise ord.

Bogen er en samling nyredigerede klummer, som hun har skrevet og udgivet i hendes magasin Oprah over en 14 årig årerække. Bogen er ikke stor i fysisk forstand, men den tager tid at læse, fordi den uafvigeligt og igen og igen indbyder til refleksion.

Trænger du til en andens perspektiv på tingene eller er du som jeg, en af de døtre, der ikke er velsignet med et par forældre, der formår at være gode rollemodeller, så kan jeg absolut anbefale dig, at læse denne bog og suge til dig af hendes livslange visdoms ord om glæde, taknemmelighed, styrke, mulighed, samhørighed, ærefrygt og klarhed.

Igennem hendes ærlige refleksioner og beskrivelse af sine egne oplevelser lukker hun os ind i hendes univers og på en måde formår hun, at krybe lidt ind under huden på en, så hun netop bliver den modne kvinde, som med klogskab, selvsikkerhed og venlighed et øjeblik kan træde i stedet for eller supplere de rollemodeller vi hver især har.

Det jeg ved med sikkerhed er, at der altid er et eller andet vi kan lære af egne og andres succeser – om ikke andet, så netop derfor – læs bogen “Hvad jeg ved med sikkerhed” af Oprah Winfrey.

Reklamer

About Livsstil | K.bos

Livsstil er en samling øjeblikke af livets indhold - et livs laboratorium. Det er fotokunstneren K. Bos, der står bag samlingen med både tekst og foto. Kit har boet i Sydøst asien, Mellemøsten og flere steder i Europa, men bor og arbejder nu i Danmark. Her udforsker og nyder hun en enkel og afslappet livsstil og veje til velvære i livet. Hun er uddannet coach, underviser og auditør og har de sidste ti år arbejdet som konsulent og underviser. Samlingen er ment som en inspirationskilde til livsnydelse.
%d bloggers like this: