Slow living – inspirerende læsning

Er du allerede godt i gang med en livsstilsændring med simpleliving eller mangler du motivation til at komme i gang eller er du design og interiør nørd, der er med helt fremme i nye trends, så er dette bogen for dig.
Den er fyldt med smukke interiør billeder og artikler om, hvordan nogle mennesker har indrettet sig ud fra filosofien slow- simpleliving, hvor det er de nære værdier og gode relationer og hyggeligt samvær, der er omdrejningspunktet.

Reklamer

About Livsstil | K.bos

Livsstil er en samling øjeblikke af livets indhold - et livs laboratorium. Det er fotokunstneren K. Bos, der står bag samlingen med både tekst og foto. Kit har boet i Sydøst asien, Mellemøsten og flere steder i Europa, men bor og arbejder nu i Danmark. Her udforsker og nyder hun en enkel og afslappet livsstil og veje til velvære i livet. Hun er uddannet coach, underviser og auditør og har de sidste ti år arbejdet som konsulent og underviser. Samlingen er ment som en inspirationskilde til livsnydelse.
%d bloggers like this: