God sommer læsning

Boganmeldelse.

Trænger du til masser af grin og informativ viden om os danskere, så er dette bogen til din sommerlæsning.
Jeg grinede så tårene løb ned af kinderne og samtidig fik jeg en dosis interessante facts om det danske samfund og danskerne.
Bogen er let og velskrevet og på ingen måde kedelig, selvom den er fyldt med udtalelser fra diverse danske eksperter.
Den handler om et ungt engelsk karrierepar, der flytter fra London til Jylland, da forfatterens mand får job i Lego. Mens hun arbejder som freelance journalist forsøger hun at finde frem til hvad det er, der gør danskerene så lykkelige udover skandi-briller, designermøbler, sterinlys og kager. Vi følger parret i deres integration og oplevelse af det jyske samfund på en meget underholdende og utroligt sigende måde.
Selv en halvgammel jyde som mig fik et realitetstjek og korrigerede mit syn på min skønne fødeland.

Reklamer

About Livsstil | K.bos

Livsstil er en samling øjeblikke af livets indhold - et livs laboratorium. Det er fotokunstneren K. Bos, der står bag samlingen med både tekst og foto. Kit har boet i Sydøst asien, Mellemøsten og flere steder i Europa, men bor og arbejder nu i Danmark. Her udforsker og nyder hun en enkel og afslappet livsstil og veje til velvære i livet. Hun er uddannet coach, underviser og auditør og har de sidste ti år arbejdet som konsulent og underviser. Samlingen er ment som en inspirationskilde til livsnydelse.
%d bloggers like this: