Om Livsstil – et livs laboratorium

Livsstil er en samling øjeblikke af livets indhold – et livs laboratorium.
Det er fotokunstneren Kit Bos, der står bag samlingen med både tekst og foto.

Kit har boet i Sydøst asien, Mellemøsten og flere steder i Europa, men i dag er udgangspunktet for arbejdet til denne samling, et bæredygtigt landsted i nordjylland. Med udsigt over eng og sø bearbejdes de billeder og indtryk hun har hentet hjem fra sine rejser i udlandet.
Derudover udforsker, nyder og deler hun en afslappet livsstil og veje til velvære i livet.
Hun er uddannet coach, underviser og auditør og har de sidste otte år arbejdet som konsulent og underviser.

Samlingen er ment som en inspirationskilde til livsnydelse.

Reklamer

About Livsstil | K.bos

Livsstil er en samling øjeblikke af livets indhold - et livs laboratorium. Det er fotokunstneren K. Bos, der står bag samlingen med både tekst og foto. Kit har boet i Sydøst asien, Mellemøsten og flere steder i Europa, men bor og arbejder nu i Danmark. Her udforsker og nyder hun en enkel og afslappet livsstil og veje til velvære i livet. Hun er uddannet coach, underviser og auditør og har de sidste ti år arbejdet som konsulent og underviser. Samlingen er ment som en inspirationskilde til livsnydelse.
%d bloggers like this: