Blues in Bahrain

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC


Det var ikke strandgæster, der var flest af på de offentlige strande i Bahrain i dagtimerne. Men når solen blev blød og aftenen brød frem, så faldt temperaturen til mere udholdelige grader og menneskerne myldrede frem både på strand og i byen.

Reklamer

About Livsstil | K.bos

Livsstil er en samling øjeblikke af livets indhold - et livs laboratorium. Det er fotokunstneren K. Bos, der står bag samlingen med både tekst og foto. Kit har boet i Sydøst asien, Mellemøsten og flere steder i Europa, men bor og arbejder nu i Danmark. Her udforsker og nyder hun en enkel og afslappet livsstil og veje til velvære i livet. Hun er uddannet coach, underviser og auditør og har de sidste ti år arbejdet som konsulent og underviser. Samlingen er ment som en inspirationskilde til livsnydelse.
%d bloggers like this: