Soppetur i Langelandsbælt

Det danske hav indeholder mange fantastiske små øer.
Med udgangspunkt i Nakskov kan man rejse med Postbåden og skipper Otto Paludan og få spændende og underholdende fortællinger om fortidens og nutidens liv i og omkring Langelandsbælt udenfor Nakskov. På turen holdes pauser på de små øer. Vi brugte pausen på at se og høre om ruiner og så en kølende soppetur. Det blev en bemærkelsesværdig dejlig dag.

Reklamer

About Livsstil | K.bos

Livsstil er en samling øjeblikke af livets indhold - et livs laboratorium. Det er fotokunstneren K. Bos, der står bag samlingen med både tekst og foto. Kit har boet i Sydøst asien, Mellemøsten og flere steder i Europa, men bor og arbejder nu i Danmark. Her udforsker og nyder hun en enkel og afslappet livsstil og veje til velvære i livet. Hun er uddannet coach, underviser og auditør og har de sidste ti år arbejdet som konsulent og underviser. Samlingen er ment som en inspirationskilde til livsnydelse.
%d bloggers like this: