Keep walking

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC


Mange af os har godt af en ensom gåtur på steanden. Der hvor der er højt til loftet og plads til store armbevægelser. Sådan en rask gåtur hvor vandet nærer vores sind og vinden rusker i vores kinder. Den er god for både krop og sjæl.
Keep walking !!

Reklamer

About Livsstil | K.bos

Livsstil er en samling øjeblikke af livets indhold - et livs laboratorium. Det er fotokunstneren K. Bos, der står bag samlingen med både tekst og foto. Kit har boet i Sydøst asien, Mellemøsten og flere steder i Europa, men bor og arbejder nu i Danmark. Her udforsker og nyder hun en enkel og afslappet livsstil og veje til velvære i livet. Hun er uddannet coach, underviser og auditør og har de sidste ti år arbejdet som konsulent og underviser. Samlingen er ment som en inspirationskilde til livsnydelse.
%d bloggers like this: