London love

Mit første besøg i London skete da jeg blot var 16 år. Når jeg nu tænker tilbage på det, var det nok egentlig lidt vildt, at jeg på egen hånd rejste jeg derover og arbejdede som barnepige. Efter jeg returnerede til Danmark har jeg gentagne gange vendt tilbage til London – både for at arbejde men også mange gange på mini-ferier.
Denne internationale metropol er simpelthen dragende, inspirerende og berigende. Man kan ikke tage derfra, uden at være blevet et klogere menneske.
Min favorit bydel er området omkring Portobello Road. Her blomstrer kreativiteten i et godt miks med utika og luksus og mulighed for at stoppe op til en pause på en af de mange cafeer, der serverer økologisk bagværk og en god kop te mens alle indtrykkene fordøjes.
Jeg glæder mig allerede til næste gang.

Reklamer

About Livsstil | K.bos

Livsstil er en samling øjeblikke af livets indhold - et livs laboratorium. Det er fotokunstneren K. Bos, der står bag samlingen med både tekst og foto. Kit har boet i Sydøst asien, Mellemøsten og flere steder i Europa, men bor og arbejder nu i Danmark. Her udforsker og nyder hun en enkel og afslappet livsstil og veje til velvære i livet. Hun er uddannet coach, underviser og auditør og har de sidste ti år arbejdet som konsulent og underviser. Samlingen er ment som en inspirationskilde til livsnydelse.
%d bloggers like this: